Wat doen wij

- reparatie en aanpassing aan uw kunstgebit,
- vervangen volledig kunstgebit,
- Vervangen/nieuw kunstgebit op implantaten/klikgebit,
- maken van het eerste kunstgebit ofwel noodprothese,

Reparaties of aanpassingen

Een kunstgebit kan slijten, breken of op den duur niet meer goed passen. Ook in die gevallen kunt u bij TPP Delfzijl terecht voor een snelle en vakkundige aanpassing of reparatie.

Lees meer over de mogelijkheden van reparatie

Volledig kunstgebit

Past uw kunstgebit niet meer goed of hebt u pijnklachten? We zoeken de oorzaak op en zorgen voor aanpassingen, waardoor hij weer als gegoten zit.

lees meer over een volledig kunstgebit

Kunstgebit op implantaat/klikgebit

Hebt u al een kunstgebit, maar bent u niet tevreden? Maak dan kennis met het kunstgebit op implantaten. Daarmee krijgt u een vast gebit dat natuurlijk aanvoelt en oogt. U kunt bijna alles doen wat u met uw eigen tanden ook zou kunnen.

Lees meer over een kunstgebit op implantaten

Uw eerste kunstgebit ofwel noodprothese

Bent u toe aan uw eerste kunstgebit? Vroeger liepen de mensen voor ze een kunstgebit kregen meestal 3 maanden zonder tanden. Tegenwoordig kan het gebit direct na het trekken van de laatste tanden en kiezen, in de mond worden geplaatst. U vindt het misschien een vreemd idee dat u een kunstgebit krijgt over een verse wond. Maar u zult merken dat het kunstgebit als een soort drukverband op de wonden zit. Onze tandarts-implantoloog en tandprotheticus begeleiden u gedurende het hele traject van a tot z zorgvuldig.

Lees meer over uw eerste kunstgebit