Gratis advies

Wilt u meer weten over een nieuw kunstgebit of een kunstgebit op implantaten, reparatie aan uw kunstgebit. Of heeft u andere vragen omtrent uw gebitssituatie, maakt u dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Bel geheel vrijblijvend: 0596-205205

Wat bespreken we tijdens uw adviesgesprek?

Tijdens uw eerste gesprek kunt u uw wensen en bijzonderheden of klachten kenbaar maken. Bij onze kennismaking verzamelen wij als eerst de noodzakelijke gegevens om uw huidige gebitssituatie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen. Verder geven wij u eerlijke voorlichting over de mogelijkheden en krijgt u een deskundige advies over de beste oplossing voor u. Ook informeren we u over de kosten en de vergoedingen van uw verzekeraar.

 

Ook als u al een prothese heeft?

U bent ook van harte welkom als u al een prothese heeft waarover u niet tevreden bent. Ook dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen. Voor alle reparaties en aanpassingen van uw gebitsprothese bent u bij één van onze tandprothetici in deskundige handen.

Een verwijzing is niet nodig

Voor onze diensten en oplossingen is geen verwijzing nodig van uw tandarts. Ook goedkeuring van uw verzekeraar is overbodig. We zijn erkend en gediplomeerd, en aangesloten bij verschillende de brancheorganisaties.

Maak vandaag nog een afspraak!

Bel geheel vrijblijvend: 0596-205205 of klik op:  Maak vandaag nog een afspraak!